Mes nemokame dirbti paviršutiniškai: jei jau įsitraukiame, tai stačia galva ir visa širdim. Mums svarbi projekto eiga ir kiekvienas žingsnis, o ne tik maža dalis ar vien galutinis rezultatas. Mums svarbu, kokią istoriją nori papasakoti gastronominio projekto sumanytojas, ir kokia istorija dalinsis jo svečiai, uždarę restorano, kavinės ar baro duris. Mums svarbios pamatinės vertybės, nes nuoširdžiai tikime, kad tai abiem pusėms padeda greičiau pasiekti norimą tikslą ir sukurti unikalų verslo veidą. Dingsta kopijavimo baimės, atsiranda tikėjimas ir tvirtumas – TAIP, mums pasiseks!

Žinių ir patirties stygius, skubėjimas, investicijų stoka bei sunkumai jas efektyviai skirstant ir tas nuolatinis komentaras: tikrai?! Aš net nepagalvojau... Visa tai tampa dažniausiomis kliūtimis, kodėl tikrai geros idėjos po pusmečio ar metų virsta skaudžiomis patirtimis. Kiek paguodos žodžių išsakyta, kiek išeičių ieškota gastronominių verslų vystytojams ir jų startuoliams, norint išgelbėti ne tik verslą, bet ir šeimą ar dviejų artimų bičiulių draugystę.

Matydamos ne vieną tokį pavyzdį, 2018-ųjų prieškalėdinį rytą, su mėgstamos juodos kavos puodeliais rankose, nusprendėme įsteigti širdies verslą – agentūrą, kurioje dalinsimės nuo 2003 m. užauginta patirtimi. 

Kada daugiau, jei ne tada, kai tau 40? – pasakėm sau ir pradėjusios ruošti įmonės dokumentus puolėm į įvairių dydžių projektus. Nuo smulkių kavos namų iki foodhall‘ų, gamybos įmonių, mokymo įstaigų. Pakeliui apskriejome visus Verslios Lietuvos Spiečius, pasakodamos, edukuodamos, kaip skaičiuoti, kaip strateguoti ir kaip kurti unikalius, neatsikartojančius, tvarius viešojo maitinimo projektus. 

Todėl labai didžiuojamės, mūsų agentūrai kitchenRULES nuo 2021 m. tapus skaidraus verslo iniciatyvos Baltoji banga nare. Tai svarbu, nes šio verslo kūrėjams bei vystytojams savo pavyzdžiu galime parodyti, kad viešojo maitinimo rinka keičiasi. 

Aš esu Jurgita

Mano kelias į gastronomiją prasidėjo dar vaikystėje, namų virtuvėje, tad po mokyklos pasirinkau Maisto technologijos ir inžinerijos specialybę Kauno technologijos universitete, ten įgijau magistro laipsnį. Dar studijuodama pradėjau dirbti savo srityje ir niekada nuo jos nenuklydau. Šiandien galiu drąsiai teigti: esu maisto technologė, inžinierė, higienos ekspertė, tvaraus verslo konsultantė.

Aš esu Ieva

Visada stengiuosi būti ne problemos, o sprendimo dalimi – manau, kad strateginis mąstymas ir stiprūs analitiniai įgūdžiai man leidžia į kiekvieną kliūtį pažvelgti kaip į naują galimybę. Nesvarbu, ar įsilieju dar tik idėjų etape, ar jau įgyvendinant jas, – projektą aš matau kaip namo statybą, kur viskas prasideda nuo tvirtų verslo pamatų. O būti žmogumi, duodančiu atsakymus, ko norės Jūsų klientas, yra mano profesinis įsipareigojimas.